Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Being John Malkovich || Movie Review


Hello! Τι κάνετε? Άλλο ένα ποστ για το οποίο θα μιλήσουμε για ταινία! Και ναι... θα μιλήσουμε (επιτέλους) για την ταινία Being John Makovich ή στα όπως είναι ο τίτλος στα ελληνικά "Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς". Ένιωθα την ανάγκη να σας μιήσω γι'αυτή την ταινία. Οπότε θέλετε δε θέλετε θα την υποστείτε.

 
Πως προέκυψε αυτή η ταινία? Την είχα πρωτοδει όταν ημουν 14-15 αλλά την είδα μέχρι ένα σημείο! Και μιας σε αυτό το blog μιλάμε και για ταινίες, έκατσα την είδα και αφού την επεξεργάστηκα παρα πολύ καλά, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γι'αυτή.


Υπόθεση: Ένας μαριονετίστας ανακαλύπτει ένα τούνελ που οδηγεί στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, τον οποίο σύντομα καταφέρνει να ελέγχει απόλυτα, για να νιώθει κοντά στη γυναίκα που αγαπά και που δεν είναι άλλη από την ερωμένη του ηθοποιού.


Γνώμη: Μιλάμε για την απόλυη παράνοια! Είναι μια πρωτότυπη ταινία η οποία ουσιαστικά μας δείχνει τη λαχτάρα του κάθε ανθρώπου να θέλει να μπει στο μυαλό και τη ψυχή ενός άλλου ατόμου κυρίως διάσημου! Είναι μια ταινία που δε συμβαδίζει με τη λογική. Προφανώς, αφού ο John Cusak πάει στο γραφείο του και ξαφνικά βρίσκει μια πορτούλα η οποία οδηγεί στο μυαλό του Malkovich και μένει εκεί για 15 λεπτά! Εντελώς τρελό! Κι όμως για τη συγκεκριμένη ταινία είναι απόλυτα λογικό (μπέρδεμα). Αυτό που παρατήρησα εγώ στη ταινία είναι ότι ενώ ο Malkovich έχει μια ήρεμη ζωή, εισβάλλουν κάποιοι και την καταστρεφουν. Γενικά είναι λίγο άσχημο να σου στερούν την ελευθερία!
Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές. Έξυπνοι διάλογοι, φοβερές ατάκες, ωραίο σενάριο.
Αν είστε λάτρης της φαντασίας και του περίπλοκου σεναρίου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Βαθμολογία: 5/5

Πληροφορίες:
Παραγωγή:1999
Είδος ταινίας: Δράμα, Κωμωδία, Φαντασίας
Σκηνοθέτης: Spike Jonze
Ηθοποιοί: John Cusak, Cameron Diaz, John Malkovich, Catherine Keener





Κλείνοντας αυτό το ποστ, θα ήθελα να σας πω ότι δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους οι ίδιες ταινίες! Κρίνω μια ταινία με καθαρά υποκειμενικό τρόπο γιατί κάτι που εσείς μπορεί να θεωρείτε τέλειο εγώ να το θεωρώ σαχλαμάρα και vice versa!
Εγώ απλά σας λέω τη γνώμη μου για ταινίες απο εκεί και πέρα ΑΝ θέλετε τις βλέπετε και το αν θα σας αρέσει ή όχι είναι δικό σας θέμα :P

Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Ελπίζω να σας άρεσε. Σε περίπτωση που την έχετε δει πειτε τη γνώμη σας! <3
Τα λέμε σε επόμενο ποστ ^-^



~Spread the love~
_mitsuki

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ ωραία ταινία ,τώρα που πλησιάζει το σαββατοκύριακο είναι μια καλή ευκαιρία για να τη δω ;-) σ ευχαριστώ πολύ για την ιδέα και εξίσου πολύ ωραίο ποστ !!!

    https://dreamsandhopesforlife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή